Home Trekkershutten Theetuin Melkveehouderij Foto's Contact

Trekkershutten

 • Acties
 • Bereikbaarheid
 • Fiets, wandel en nordic walking routes
 • Activiteiten in de regio.
 • De Nijhuizumer trekkershutten

  De Nijhuizumer trekkershutten heeft mogelijkheden tot overnachten in trekkershutten. De twee trekkershutten (elk voor vier personen) staan aan het open vaarwater met een prachtig uitzicht over de landerijen en het meer, de Oudegaaster Brekken. Iedereen die op zijn doortocht rust en ruimte wenst is hier van harte welkom. De trekkershutten zijn volledig ingericht voor maximaal 4 personen. Er staan 2 stapelbedden voorzien van matrassen en kussens, een eettafel en 4 stoelen. Ook is er een eenvoudige kookvoorziening en eventueel verwarming. Achter de trekkershutten staat een sanitair gebouw/unit met een douche en toilet.

  Een overnachting in een trekkershut kost 45 euro ( 1-4 personen). Rerserveert u meer dan 3 nachten, dan zijn de kosten 40,- per nacht. Deze tarieven zijn exclusief toeristen belasting. De toeristenbelasting is 1,25 euro per persoon per nacht. 
  Tentje (caravan, etc.) bij de trekkerhut zetten voor evt de kinderen? Vraag naar de mogelijkheden en kosten. Wij hebben echter GEEN camping!

  De trekkershut, badkamer en wc dient u bij vertrek in nette staat achter te laten. Indien gewenst kunnen wij het ook schoonmaken maar daar zijn extra kosten aan verbonden. 

  Heeft u een trekkershut geboekt maar wilt u toch annuleren? U kunt u boeking twee weken voor de aanvangsdatum kosteloos annuleren. Annuleert u later dan kunnen wij samen met u een andere datum bespreken of betaald u 50% van uw reservering.


  Polyvalken, kano en/of een motorbootje huren?

  Wij hebben in de omgeving verschillende mogelijkheden. Vanuit het haventje van nijhuizum bent u zo op de friese meren.

  Neem contact met ons op voor meer informatie!

   

  Ontbijtservice

  Indien gewenst kunt u voor € 7,50 p.p. een uitgebreid ontbijt reserveren, bestaande uit:
  - 2 verse broodjes
  - Boter
  - Ham / Kaas
  - Zoetwaren
  - Gekookt ei
  - Koffie of thee
  - Jus d’orange of melk

  (vooraf doorgeven als u een ontbijt wil is gewenst)

  Opgemaakt bed?

  Sindskort is het mogelijk om een lakenpakket bij te bestelllen. Voor 10,- per persoon (bed) heeft u al opgemaakte bedden in uw gereserveerde trekkershut. En hoeft u dat zelf niet mee te nemen. Standaard zit er een matras en kussen in de trekkershut.

   

   

      

  Snel naar:

 • Acties
 • Bereikbaarheid
 • Fiets, wandel en nordic walking routes
 • Activiteiten in de regio.
 • Trekkershutten Nijhuizum
  nummer 14
  8775 XD Nijhuizum
  0515-541670 / 0610813808
  The Netherlands
  e-mail: info@trekkershutten-nijhuizum.nl